Ervaringen

Praktijk voor Energetische Therapie

Reiki

Opschonen en blokkades

"Ik heb nu 8 behandelingen achter de rug en er is heel veel voor mij veranderd.
Ik kwam nogal overprikkeld en grauw binnen en nu voel ik mij lichter en steviger,begin zelfs te voelen wat het is om geaard te zijn. Je werkkamer voelt voor mij open,licht en veilig. Ik kon je meteen vertrouwen merkte ik.
Ik vind het heel prettig dat je je tevoren afstemt en dat vertelt. Dat blijkt dan te kloppen met wat er in mij bezig is. Ook vertel je mij dingen tijdens het opschonen waar ikzelf nog niet bij kan en die mij meer inzicht geven in mijzelf. Het met elkaar kunnen communiceren tijdens de behandeling ervaar ik als heel belangrijk.
Op de een of andere manier geniet ik van die volledige aandacht;kan daardoor (voor zover mogelijk) zelf volledig aanwezig zijn. En er kan gelachen worden!
Het werken aan mijn aura als ik op de stoel zit is ook fijn;alsof ik in elkaar gezet wordt. En het liggend opschonen is een heel bijzonder gevoel en blokkades worden duidelijk.
Ik ben heel blij dat ik bij jou kan en mag werken aan mij zelf. Ik hoor je zeggen; je doet het zelf ! (wat confronterend en tegelijk bevrijdend is.)Ik voel mij gesteund bij mijn proces. Graag tot de volgende keer." K

Opgeladen na de behandelingen

"Annemariken is zeer vriendelijk en plezierig in de omgang. Je voelt je gelijk op je gemak. Bij klachten gaat ze zeer gericht te werk. Ook als je iets niet meldt komt dit vanzelf aan bod. Ik ben vaak futloos als ik naar Annemariken toe ga, na behandeling ben ik weer helemaal "opgeladen". Een hele bijzondere behandeling én een hele bijzondere vrouw! Dank je wel Anne! AK"