Healing

Healing betekent letterlijk vertaald genezing, heling.
We hebben allemaal een individueel energieveld om ons heen, dat net als een huis regelmatig moet worden schoongemaakt.
Healing is het kanaliseren van genezende energie. Via mijn handen kan ik die energie laten doorstromen naar een ander.

Healing versnelt het genezingsproces na een operatie.

Terug naar alle behandelingen

Behandeling

Intake 15 min. Behandeling 60 min.

Meditatie

Sinds 2006 geef ik meditatieles. Dit gebeurt in een kleine groep. In de 10 lessen behandel ik verschillende meditatie types: geleide meditatie, aandacht op ademhaling, visualisatie, mantra.
Bij meditatie gaat het om aandachtstraining (mindfulness): je zet je hoofd in de ruststand.

Eventueel kun je zelf een groep samenstellen en in overleg een dag en tijd afspreken (minimaal 4 pers). Individuele meditatie is ook mogelijk.

Terug naar alle behandelingen

Behandeling

Groepsmeditatie

De lessen duren 60 minuten.
De kosten voor 10 lessen bedragen € 90,00.

Individuele Meditatie

De meditatie duurt 40 minuten.
De kosten hiervoor bedragen € 25,00.

Reiki

Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent. De kracht van Reiki ligt in de eenvoud, het opleggen van de handen op verschillende posities op het lichaam. Hierdoor begint de energie vanzelf te stromen.
Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, met als direct gevolg een diep gevoel van ontspanning. Regelmatige behandeling vergroot de weerstand en vitaliteit.

Behandeling

Intake 15 min. Behandeling 60 min.

Reading

Reading is het ‘lezen’ van je energiepatroon, via dit lezen kunnen situaties beter begrepen worden. Misschien heb je specifieke vragen, of wil je gewoon uit nieuwsgierigheid eens weten hoe je op dit moment in het leven staat.

Terug naar alle behandelingen

Behandeling

Intake 15 min. Behandeling 60 min.

Touch for Health

Het uitgangspunt van Touch for Health is dat de mens één geheel vormt. Een voortdurende hoofdpijn kan het gevolg zijn van een disbalans ergens anders in het lichaam. Met Touch for Health kunt u uw lichaam weer in optimale conditie brengen en het zelfversterkend vermogen van uw lichaam activeren. Het is een methode die spier- en energie-versterkend werkt en lichamelijke problemen kan oplossen of verlichten. Hierbij kunt u denken aan voeding-problemen, stress en pijn. Touch for Health verbetert de innerlijke en uiterlijke houding van ieder mens.

Deze methode brengt u lichamelijk weer in balans met als resultaat een algeheel welbevinden.

De kinesiologie (=leer der bewegingen) en Touch for Health richten zich op het evenwicht tussen de samenwerkende spieren. Door middel van manuele spiertesten kan ik energieblokkades opsporen.

Bij een goede balans in het lichaam geven deze testen een reflexbeweging. Het uitblijven van een reflex wijst dan op een disbalans. Aangezien de mens één geheel is kunnen ook andere spieren, organen of energie-systemen op de testen reageren.
Touch for Health gaat uit van een gezondheidsdriehoek van structuur, chemie en psyche. Alle drie werken op elkaar in. Een verstoring aan de ene zijde beïnvloedt automatisch een andere zijde van de driehoek.

EFT1 (emotionele vrijheids technieken)
Met EFT richt je je bewust op een emotie, terwijl je tegelijkertijd met je vingertoppen op de acupressuurpunten van lichaamsmeridianen klopt.
Emoties die je in je lichaam kunt voelen, zijn in feite verstoringen in de lichaamsenergie. Ze zijn ontstaan vanuit een niet goed verwerkte ervaring.

Terug naar alle behandelingen

Behandeling

Intake 15 min. Behandeling 60 min.

Orthomoleculaire Voedingstherapie

Met mijn kennis van de orthomoleculaire voedingstherapie kan ik u bovendien helpen met het zoeken naar tekorten in het lichaam. Orthomoleculair betekent niets anders dan de juiste moleculen in de juiste verhoudingen tot zich nemen. Voeding bestaat uit een zeer complexe samenstelling van verschillende stoffen: koolhydraten, vetten, eiwitten, vezels en vitaminen en mineralen. Het innemen van deze stoffen in de juiste verhoudingen kan lichamelijke klachten verhelpen. Dit kan ik testen door middel van Touch for Health.

Terug naar alle behandelingen

Behandeling

Intake 15 min. Behandeling 60 min.