Helemaal tot rust gekomen

"Hoe kan je als stuiterbal tot jezelf komen en rust te leren ervaren! Heerlijk om met meditatie de dag af te sluiten. Maar ook op momenten dat er veel van je gevergd wordt kan je iets van de meditatie toepassen, gronden en focussen. Als beginner heb ik er al veel plezier aanbeleefd en hoop nog veel te leren."

Het een plek kunnen geven

"Vol vertrouwen en heel nieuwsgierig ging ik naar Annemariken voor een reading. Zij is open en rustig. Ik hoefde geen inspanningen te doen, zij deed het werk. Wat zij vertelde tijdens de reading was verrassend treffend; in beeldtaal wist zij mij op zaken te wijzen die ik later, door te reflecteren, een plek kon geven. Ik vond het een verhelderende en aangename ervaring."

Overzicht kwam terug

"Een verrassende ervaring die me veel heeft doen begrijpen en inzien. Het overzicht kwam weer terug. Het heeft me geholpen dingen in een ander perspectief te zien en te begrijpen. Ik wil de reading sessie graag aanraden zeker met Annemariken!"
MR

Angst om te vliegen

"Ik heb angst om te vliegen, hier ben ik voor bij Annemariken geweest, zij heeft bij mij een spier spannings test gedaan, ze bracht mij hierdoor in balans. Sprak ik mijn doel uit: 'vliegen zonder angst'. Ik vertrouw de piloot volledig. In het vliegtuig deed ik mijn ademhalings oefeningen. De vlucht heen ging heel goed, ik kon mij goed aarden, terug ging het iets minder. Ondertussen ben ik alweer naar London geweest en dat ging goed." Greet Schoonderbeek

Kracht en Zelfvertrouwen

"Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst bij Annemarieken geweest. Vanaf het begin af aan gaf zij mij alle vertrouwen door haar rust en ervaring die ze uitstraalt. Ze wist meteen mijn gevoelige snaar te raken en ging daarmee aan het werk. Door haar duidelijke uitleg en tips voor thuis merkte ik al snel veel verbetering. Door haar heb ik nu veel meer zelfvertrouwen, rust en kracht. Ook sta ik sterker in mijn schoenen en durf ik weer voor mijzelf op te komen. Ik blijf hiermee doorgaan en merk goed aan mijn lichaam als ik weer een sessie nodig heb bij Annemarieken. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!" M

Mijn ervaringen met reading

"Sinds kort bezoek ik Annemariken en ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Annemariken weet op onnavolgbare manier hoe het werkelijk met je gaat. Haar ‘reading’ brengt niet alleen vragen naar boven maar geeft ook antwoord op vraagstukken die ik zelf niet heb kunnen oplossen. De vragen die Anne stelt prikkelen de geest en zetten je aan tot verder ‘onderzoek’ naar jezelf. En dat was precies de vraag die ik Anne heb gesteld. “Help mij mezelf te leren kennen”. J

Stilte en Rust

Vooral de stilte en de rust die deze manier van mediteren geeft, waardeer ik enorm."
MO

Mijn ervaringen met reading

"Ik heb nu 8 behandelingen achter de rug en er is heel veel voor mij veranderd.
Ik kwam nogal overprikkeld en grauw binnen en nu voel ik mij lichter en steviger,begin zelfs te voelen wat het is om geaard te zijn. Je werkkamer voelt voor mij open,licht en veilig. Ik kon je meteen vertrouwen merkte ik.
Ik vind het heel prettig dat je je tevoren afstemt en dat vertelt. Dat blijkt dan te kloppen met wat er in mij bezig is. Ook vertel je mij dingen tijdens het opschonen waar ikzelf nog niet bij kan en die mij meer inzicht geven in mijzelf. Het met elkaar kunnen communiceren tijdens de behandeling ervaar ik als heel belangrijk.
Op de een of andere manier geniet ik van die volledige aandacht;kan daardoor (voor zover mogelijk) zelf volledig aanwezig zijn. En er kan gelachen worden!
Het werken aan mijn aura als ik op de stoel zit is ook fijn;alsof ik in elkaar gezet wordt. En het liggend opschonen is een heel bijzonder gevoel en blokkades worden duidelijk.
Ik ben heel blij dat ik bij jou kan en mag werken aan mij zelf. Ik hoor je zeggen; je doet het zelf ! (wat confronterend en tegelijk bevrijdend is.)Ik voel mij gesteund bij mijn proces. Graag tot de volgende keer." K